بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنج‌شنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: افزایش ۲ هزار جای پارک جدید در محدوده حرم رضوی | هیچ مشکلی در تامین اسکان زائران نداریم

  • کد خبر: ۱۰۲۹۹۰
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
فرماندار مشهد: افزایش ۲ هزار جای پارک جدید در محدوده حرم رضوی | هیچ مشکلی در تامین اسکان زائران نداریم
فرماندار مشهد گفت: در ایام نوروز ۵ هزار جای پارک جدید برای زائران افزایش پیدا کرده بود که در حال پیگیری هستیم تا به این ظرفیت ۲ هزار جای پارک دیگر نیز اضافه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در خصوص وضعیت اسکان مشهد برای زائران اظهار کرد: ۴۲۰ هزار نفر اسکان شب‌خواب در سطح مشهد ایجاد کرده بودیم که برای هر شب ۱۲۰ هزار اسکان اضطراری در نظر گرفته شده بود که حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار اسکان اضطراری نیز به این ظرفیت اضافه کردیم. در حال حاضر هیچ مشکلی در خصوص تامین اسکان زائران نداریم.

وی افزود: معمولا عمده مشکل زائران در تامین اسکان، قیمت آن است که واحد‌های اقامتی غیررسمی مبالغ بالاتری را درخواست می‌کنند، وگرنه هر تعداد زائری که به مشهد مشرف شود با هر بسته قیمتی می‌تواند در مشهد اقامت داشته باشد. کسانی که تمایل دارند از چادر مسافرتی استفاده کنند می‌توانند در مساجد، مدارس و سالن‌های ورزشی اقامت رایگان داشته باشند.

فرماندار مشهد در خصوص وضعیت پارکینگ در اطراف حرم رضوی یادآور شد: حدود ۸ هزار پارکینگ در اطراف حرم پیش‌بینی کرده بودیم که ۵ هزار پارکینگ برای ایام نوروز ایجاد و مهیا شده است. در حال پیگیری هستیم تا ۲ هزار پارکینگ دیگر در اطراف حرم رضوی ایجاد کنیم.

داوری در خصوص وضعیت ترافیکی مشهد به خصوص در خیابان‌های منتهی به حرم رضوی عنوان کرد: تلاش داریم محدودیت‌های حداقلی در اطراف حرم اعمال کنیم. فقط در ساعات برقراری نماز که حرم رضوی با ازدحام بیشتری روبرو می‌شود یک سری از محدودیت‌ها اعمال می‌شود. در کل وضعیت ترافیکی سختی نداریم.

وی در مورد دیگر اقدامات ستاد خدمات سفر برای زائران نوروزی تصریح کرد: اقدامات خوبی در تامین نان زائر انجام دادیم. ۲۲ جایگاه توزیع نان در اطراف حرم ایجاد شده است. جایگاه‌های توزیع اقلام اساسی مانند تخم مرغ، مرغ، روغن، شکر، میوه و... در اطراف حرم ایجاد شده است. نظارت شدیدی بر اصناف و اقامتگاه‌ها اعمال کرده‌ایم.

داوری ادامه داد: تا کنون حدود ۳۲۰ میلیون تومان که از مسافران مبالغ بیشتری دریافت شده بود را به زائران بازگردانده‌ایم. حدود ۵ هزار بازدید از اصناف داشته‌ایم که تقریبا حدود ۵۰۰ پرونده قضایی برای آنان تشکیل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->